Přejít k obsahu
Nápověda

Blokace

Blokace slouží k zobrazení jednotlivých blokací na vašich účtech a jsou přístupné přes odkaz v menu „Přehledy“ – „Blokace“. Většinou se jedná o transakce platební nebo kreditní kartou, které již byly uskutečněny, ale zároveň ještě nebyly zaúčtovány.

Roletkou v záhlaví si můžete vybrat účet, u kterého chcete blokované platby zobrazit.